Home Accomodatie Beschrijving Prijzen Beschikbaarheid Foto Galerij Nuttige Informatie Contact

 

     
 Nuttige Informatie: Transport Mogelijkheden
Wegbeschrijving
Plattegrond
Golf

 

 
   

 

Villa La Osa Menor, Calle Océano Antártico 3, 03724 Moraira,Spanje.


S.v.p de blauwe lijnen volgen

 

 

 

Wegbeschrijving.

U neemt de autoweg AP-7 van Valencia naar Alicante, (of van Alicante naar Valencia) tot afrit 63, (aangegeven met bord waarop staat  BENISSA en TEULADA. Betaal aan de kassa. (Krediet kaarten worden geaccepteerd).

Ga niet rechtsaf, maar rij rechtdoor en dan maakt de weg een scherpe bocht naar rechts en dan komt U op de nationale weg N332, die richtingTeulada gaat. 

Volg deze weg bergaf door verschillende bochten.Aan het eind van deze bochten ziet U links een tuincentrum en het Rode Kruis  en aan de rechterkant een zaak waar potten verkocht worden met een bar. Dit is de afslag waar U naar rechts moet richting Teulada - Moraira. Blijft U nu op deze weg rijden, eerst door Teulada ( verschillende stoplichten ) en dan rijdt U verder bergaf richting Moraira ( ongeveer 7 kms.) Vlak alvorens U naar Moraira komt, is er links een benzinestation. Hierna komt er een rotonde . U gaat hier omheen en  dan gaat U niet rechtdoor naar Moraira dorp, maar de straat daarna rechts richting El Portet. ( dit is de derde afslag naar rechts) . Volg deze weg ongeveer 400 meter ( U kunt rechts beneden de jachthaven zien) en daarna neemt U de tweede weg aan de linkerkant (dit is een heel stijl weggetje). S.v.p rijdt U eerst door de bocht naar rechts en neemt U dan pas het weggetje links !! De villa is het tweede huis links. Er is een bord op de muur die beneden aan de hoofdweg grenst en een bord boven op de muur bij de ingang, waar Villa La Osa Menor opstaat. Ook is er beneden een groot bord op de muur aan de hoofdweg waar www.villalaosamenor.com opstaat. Het huis grenst namelijk aan de hoofdweg, maar de ingang is aan de achterkant. Het heeft een zalm kleur.

  Boven
 

Copyright © 1999-2014. Villa la Osa Menor. All rights reserved.
This page was last updated on 07/10/2014 16:23

 

Home

Accomodatie Beschrijving Prijzen Beschikbaarheid Foto Galerij Nuttige Informatie Contact